Kamperen

Midden in de prachtige natuur, en toch alle voorzieningen binnen handbereik. Kamperen bij Vakantiepark Latour is een unieke belevenis om zelf te ervaren. Camping Latour heeft een bijzondere charme, waarvan je zeker onder de indruk zult zijn.

Voor welke kampeerplek ga jij?

Bij Vakantiepark Latour is de keuze aan jou: er zijn kampeerplaatsen met stroom, ruime comfortkampeerplaatsen met stroom en water aan- en afvoer. Of wat dacht je van een kampeer lodge. Een ingerichte houten trekkershut met lekker bed. Geschikt voor vier personen. Bij de Lodge Basic maak je gebruik van het sanitairgebouw om de hoek.

Kampeerplaatsen

Onze standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom en CAI-aansluiting geschikt voor HD TV.

Kampeerplaatsen Comfort

De ruime Comfort Kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI-aansluiting geschikt voor HD TV. Bovendien vind je alle luxe voorzieningen en faciliteiten op loopafstand.

Lodge Basic

De Lodge Basic is een trekkershut met twee slaapkamers. Voor sanitair maak je gebruik van het toiletgebouw dat voor de lodges is gelegen.

Kampeertarieven 2020

Bekijk de kampeertarieven voor de kampeerplaatsen en de comfort kampeerplaatsen. Heb je geen voorzieningen nodig en ben je op doorreis? Maak dan gebruik van ons trekkerstarief. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Verhuurtarieven lodges 2020

Bekijk de verhuurtarieven voor de comfortabele lodges

Parkplattegrond Vakantiepark Latour

Op de parkplattegrond van Vakantiepark Latour zie je waar de lodges liggen, waar het kampeerveld is, de sanitairgebouwen en alle speelplekken van het park.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!